Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@14:12:24 GMT

احداث دو مرکز نیروگاه سلول‌های خورشیدی در لرستان

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۷۸۴۲

احداث دو مرکز نیروگاه سلول‌های خورشیدی در لرستان

ایسنا/لرستان مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: دو مرکز نیروگاه سلول‌های خورشیدی در دست احداث داریم.

نبی‌الله شمسی‌فر در حاشیه بازدید از نیروگاه‌های خورشیدی افتتاح شده و در دست اقدام مخابرات منطقه لرستان اظهار کرد: با توجه به افزایش مصرف برق و خاموشی‌های اخیر که در شبکه توزیع برق استان به وجود آمده، مخابرات منطقه لرستان در جهت حمایت و حفظ محیط‌زیست و استفاده از انرژی پاک و برای جبران بخشی از مصرف برق مراکز فنی مخابراتی، نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی را در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با هماهنگی که امروز با مهندس خودنیا مدیرعامل توزیع برق استان شد بازدید از این نیروگاه خورشیدی انجام شد.

مدیر مخابرات منطقه لرستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو مرکز در خرم‌آباد و بروجرد را دست احداث داریم.

شمسی‌فر ادامه داد: امیدواریم تا پایان سال چند مرکز دیگر به این تجهیزات خورشیدی مجهز کنیم که کمکی حفظ محیط‌زیست و صرفه‌جویی در مصرف برق کرده باشیم.

در ادامه مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: احداث نیروگاه‌های خورشیدی کار نوآورانه‌ شرکت مخابرات منطقه استان است.

فریدون خودنیا مدیر شرکت توزیع برق لرستان نیز در این بازدید، تصریح کرد: کار نوآورانه و خلاقانه‌ای که همکاران مخابرات انجام داده‌اند در هیچ جای کشور مشاهده نکرده‌ام این است که با استفاده از تجهیزاتی که سال‌های گذشته داخل انبار بوده و سرمایه‌گذاری که قبلاً شده بود این‌ها را در مرحله تولید برق آورده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: با کار نوآورانه‌ای که کرده‌اند آن‌ها را به‌طور مستقیم به دستگاه‌های مصرف برق که عمدتاً به‌صورت DC است وصل کرده‌اند و این موجب شده که کاهش مصرف برقی را در داخل مجموعه دستگاه مخابرات داشته باشیم.

مدیر شرکت توزیع برق لرستان اضافه کرد: این کاهش مصرف برق با استفاده از سلول‌های خورشیدی هست که یک انرژی خدادادی است موجب شده که ما در پست‌های برق شاهد کاهش مصرف برق باشیم و برق کمتری تولید خواهد شد.

خودنیا بیان کرد: زمانی که برق کمتری تولید شود استفاده از سوخت‌های فسیلی کمتر می‌شود و آب کمتری نیز مصرف خواهد شد.

وی ادامه داد: به ازای هر کیلووات ساعتی که تولید می‌شود ۶ دهم کیلوگرم هم دی‌اکسید کربن تولید می‌شود و با این کاهش مصرفی که در شرکت مخابرات به وجود آمده در بلندمدت دی‌اکسید کربن کمتری تولید می‌شود و فضای زندگی پاک‌تر خواهد شد.

خودنیا اظهار کرد: امیدوارم سایر دستگاه‌های اداری با روی آوردن به پنل‌های خورشیدی شرکت توزیع برق استان را کمک کنند و زندگی پاکی برای همشهریان مهیا شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خرم آباد بروجرد شرکت مخابرات لرستان نيروگاه خورشيدي برق صرفه جويي مخابرات منطقه لرستان شرکت توزیع برق کاهش مصرف مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۷۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نیروگاه ۵ مگاواتی در تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی نیروگاه ۵ مگاواتی شرکت ایدم تبریز که قادر است برق مصرفی شرکت ایدم و طرح‌های توسعه آن را تامین کند با سرمایه گذاری حدود ۳۰۰ میلیارد ریال ساخته شده است.

 استاندار آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح این نیروگاه با اشاره به ناترازی انرژی در صنعت استان ساخت نیروگاه به دست متخصصان داخلی در شرکت ایدم را یک کار ابتکاری و گره‌گشا خواند که می‌تواند الگویی برای صنایع دیگر استان باشد.

رحمتی ایدم را یکی از مجموعه‌های بزرگ، اثرگذار و منحصربه‌فرد در صنعت حمل و نقل کشور دانست و افزود: با توجه به اوضاع نامناسب ناوگان حمل‌ونقل عمومی و نیاز مبرم کشور به نوسازی این ناوگان افزایش تولید این شرکت در سال جهش تولید موجب امیدآفرینی و افزایش رضایتمندی مردم خواهد شد.
 
وی همچنین بر ارتقای توان موتور‌های تولیدی و کاهش مصرف سوخت در تولیدات شرکت ایدم تاکید کرد و گفت: برای توسعه بازار‌های صادراتی که نسخه نجات این شرکت است باید کیفیت تولیدات را ارتقا دهیم.
 
مدیرعامل شرکت ایدم تبریز  گفت: هدف‌گذاری این شرکت برای سال ۱۴۰۳ تولید ۱۴ هزار دستگاه انواع موتور و ۶ هزار دستگاه کاتالیست در مجموع به ارزش ۹۶ میلیون یورو است.
 
زینالی افزود: با راه‌اندازی تنها مرکز آزمون آلایندگی موتور‌های دیزلی کشور در ایدم از خروج سالانه حداقل ۵ میلیون یورو از کشور جلوگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی کشور در قاین افتتاح شد
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • ابداع سلول خورشیدی آبدار
  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • افتتاح نیروگاه ۵ مگاواتی در تبریز
  • افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای استان سمنان
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی