Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیر مخابرات منطقه لرستان با اشاره به ارتقاء ۱۲ پله‌ای این مرکز در ارزیابی‌های کشوری از رتبه ۲۴‌ام به رتبه دوازدهم، گفت: در حال پیگیری دو اقدام بزرگ شامل تبدیل مخابرات منطقه لرستان به هاب منطقه غرب کشور برای پاسخگویی به مشتریان باند پهن ADSL و ۱۱۸ هستیم.

نبی‌الله شمسی‌فر، امروز سه‌شنبه، ۲۵ آبان‌ماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: ما بالغ‌بر ۶۲۰ هزار تلفن ثابت نصب شده در سطح استان داریم که از این تعداد زیر ۵۰ درصد فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: درآمد ما به ازای هر خط تلفن ثابت در استان به طور میانگین ۵۶۰۰ تومان و هزینه ما به ازای هر خط تلفن یا زوج سیمی که در منازل وجود دارد، بالغ‌بر ۱۷۶۰۰ تومان است که این عدم توازن توازن درآمد و هزینه در مسائل مختلف توسعه، نگهداری، ارتقاء کیفیت و رضایت تأثیرگذار است.

شمسی‌فر گفت: تمام تلاش خود را می‌کنیم که با بزائتی که داریم بتوانیم لرستان را از لحاظ مخابرات و ارتباطات به جایگاه مطلوبی در سطح کشور برسانیم.

مدیر مخابرات منطقه لرستان عنوان کرد: با تلاشی که مجموعه همکاران ما در استان داشتند، دو هفته گذشته در ارزیابی جامع عملکردی شش ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ در جمع مخابرات کل کشور، نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۹ از رتبه ۲۴ کشور به رتبه ۱۲ ارتقاء پیدا کردیم، این ارتقاء رتبه به گونه‌ای اتفاق افتاد که مورد توجه مدیرعامل و هیئت رئیسه شرکت قرار گرفت.

وی با اشاره به این‌که در لرستان تلاش می‌کنیم از همه منابع سرمایه‌ای، انسانی، تجهیزات و امکانات فنی به نحو احسنت استفاده کرده و بهره‌وری را افزایش دهیم، بیان کرد: به‌عنوان نمونه در طول هفت ماهه گذشته با استفاده از تجهیزاتی که ۱۲ سال پیش خریداری شده و در انبار نگهداری می‌شد، بیش‌از پنج مرکز مخابرات را با نیروگاه‌های خورشیدی تجهیز کردیم و توانستیم بین ۲۰ تا ۳۰ درصد برق مصرفی آن‌ها را تأمین کنیم.

شمسی‌فر با اشاره به این‌که این ارتقاء رتبه توجه مسئولان مخابرات کشور را به استان جلب کرده و بنابر درخواست ما مدیرعامل شرکت مخابرات ایران طی هفته‌های آینده به استان سفر می‌کند، عنوان کرد: در زمان سفر مدیرعامل شرکت مخابرات ایران به استان برنامه‌های زیادی در حوزه تلفن ثابت، فیبر نوری و تلفن همراه انجام دادیم که در آن زمان از آن‌ها بهره‌برداری و افتتاح خواهند شد.

مدیر مخابرات منطقه لرستان با اشاره به این‌که در زمینه توجه و نگاه به مشتریان در حال پیگیری دو اقدام بزرگ هستیم که در حال انجام است، افزود: این اقدام تبدیل مخابرات منطقه لرستان به هاب منطقه غرب کشور برای پاسخگویی به مشتریان باند پهن ADSL و ۱۱۸ است.

وی افزود: تلاش داریم مرکز ۲۰۲۰ مخابرات استان و ۱۱۸ استان را تبدیل به هاب منطقه‌ای کنیم که بتوانیم از منابع انسانی خود استفاده بهینه‌ای داشته باشیم، کمااین‌که در حال حاضر پاسخگوی مشتریان ADSL استان‌های ایلام، کهکیلویه و بویراحمد و کردستان هستیم که این ظرفیت را افزایش خواهیم داد.

شمسی‌فر ادامه داد: امیدواریم بتوانیم در بخش تلفن ۱۱۸ نیز موفق شده و پاسخگوی استان‌های غرب کشور باشیم و در این دو بخش استان را به هاب منطقه‌ای تبدیل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شرکت مخابرات ایران رتبه بندي فيبرنوري تلفن ثابت و همراه مخابرات منطقه لرستان هاب منطقه غرب کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۲۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی رتبه اول را کسب کرد

فرهاد ثنائی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این اقدام توسط امور اراضی اردبیل نمونه بارزی از کار جهادی است که در این بین جهاد کشاورزی استان اردبیل در سال جهش تولید با مشارکت مردم تمام تلاش خود را برای تحقق برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در اردبیل به کار بسته است.

وی خاطرنشان کرد: در اولین جلسه بررسی عملکرد واحدهای ثبتی و مدیریت‌های امور اراضی استان ها که در ساختمان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار شد شهرستان های اردبیل، نیر و گرمی رتبه های اول تا سوم کشوری و شهرستان مشگین شهر رتبه هفتم را در بین بیش از ۵۰۰ شهرستان احراز کردند.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ادامه داد: استان اردبیل با بیش از ۷۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و یک میلیون هکتار اراضی منابع طبیعی از استان های برتر کشوری در زمینه کاداستر اراضی می باشد.

ثنائی بیان کرد: تاکنون بیش از ۹۸ درصد اراضی ملی و ۲۷ درصد اراضی کشاورزی کاداستر و دارای سند تک برگی شده است.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: وسعت کم قطعات در اراضی کشاورزی، کوهستانی بودن منطقه و تعلل چندین ساله در تعیین تکلیف اراضی خالصه از جمله مشکلات صدور اسناد اراضی کشاورزی در استان اردبیل است.

ثنائی بیان کرد: ارائه راهکارهای مناسب و همکاری دستگاه‌های ذیربط سبب جهش و پیشرفت چشمگیر در صدور اسناد اراضی کشاورزی در طی ۱۸ ماه اخیر شده است.

وی گفت: پاسخ دهی سریع و دقت بالا و همچنین ارائه راه حل های و ابتکارات نوین در بررسی پرونده ها و رفع مشکلات متقاضیان دریافت اسناد اراضی کشاورزی از جمله موارد موثر در سنجش و انتخاب مدیریت امور اراضی استان اردبیل به عنوان مدیریت برتر کشوری بوده است.

کد خبر 6100900

دیگر خبرها

  • اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی رتبه اول را کسب کرد
  • رتبه اول کشوری مشتریان فعال سرویس ADSL به مخابرات منطقه کردستان تعلق گرفت
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم