Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@19:59:56 GMT

چهار شهرستان لرستان فاقد فیبرنوری هستند

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۴۹۸۷۰

چهار شهرستان لرستان فاقد فیبرنوری هستند

ایسنا/لرستان مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: چهار شهرستان استان فاقد فیبرنوری هستند.

نبی‌اله شمسی فر در مراسم بهره‌برداری از پروژه FTTC مخابرات پلدختر که ۲۰ بهمن‌ماه برگزار شد، اظهار کرد: امروز کل پلدختر به کافوهای نوری پیشرفته مجهز شده‌اند که جدیدترین تکنولوژی روز در حوزه ارتباطات ثابت است.

وی تصریح کرد: متأسفانه یکی از ضعف‌های ما در استان نداشتن بستر فیبرنوری برای چهار شهرستان دوره چگنی، کوهدشت، رومشکان و پلدختر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مخابرات منطقه لرستان خاطرنشان کرد: به‌صورت ویژه به پلدختر نگاه شده و در حال حاضر از سه مسیر فیبرنوری برای شهرستان در حال احداث است.

شمسی فر اضافه کرد: هر وقت فیبرنوری قدیمی قطع می‌شود ارتباطات ما در پلدختر دچار اختلال می‌شود اما بعد از سیل ۹۸ ارتباط رادیویی پلدختر با استان برقرار شده و برای ارتباط تلفن ثابت مشکلی پیش نمی‌آید.

وی بیان کرد: پروژه دیگری که در استان حائز اهمیت است پروژه اتصال پلدختر به معمولان و ویسیان بوده که مسیر صعب‌العبوری است.

مدیر مخابرات منطقه لرستان ادامه داد: این پروژه به طول ۸ کیلومتر بوده و حدود ۱۴ میلیارد برای آن هزینه خواهد شد و به قرارگاه خاتم واگذار شده است.

شمسی فر عنوان کرد: پروژه‌های دیگر در پلدختر در دست اقدام است و در مسکن مهر شهرستان کار تلفن ثابت آن اتمام شده و بهره‌برداری رسیده است.

وی اظهار کرد: به مناسبت گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر سه پروژه مخابراتی تلفن همراه در پلدختر با اعتباری بالغ‌بر ۸۰ میلیارد ریال و پروژه FTTC مخابرات با اعتباری بالغ‌بر ۱۲۵ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها معمولان فیبر نوری لرستان پلدختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۹۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • شهرک زیتون و درخشانی گرمسار بهره‌مند از فیبرنوری مخابرات
  • پلمب ۱۰ واحد صنفی متخلف در بادرود
  • افزایش ظرفیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن دزفول
  • شهرستان دیر فاقد انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر است
  • خبر خوش برای لرستانی‌ها؛ مجوز سد معشوره صادر می‌شود‌
  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • پوشش کامل فیبرنوری استان قم تا یک هفته آینده انجام می‌شود
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • ۵.۷ میلی‌متر باران در لرستان بارید
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل